Fearrage
Resistance
CD-R

Fearrage on verrattain uusi bändi, ikää on nettitietojen perusteella parin vuoden verran. Resistance puolestaan on bändin tiettävästi ensimmäinen julkaisu ja sisältää yhtyeen reipashenkistä metallia kuuden biisin verran. Tyylilajina on thrash-vivahteinen metalli, joskaan ei aivan tyylipuhdas sellainen. Vivahteita on niin sanotun groove metallin ja miksei myös perinteisen hevin puolelta. Lopputulos on kohtuullisen raskas ja menevä, joskaan ei missään mielessä äärimmäinen.

Kuudesta biisistä ei löydy selkeää johtotähteä tai hittiä, jos ei sitten selkeää suvantovaihettakaan. Kappalekooste on mukiinmenevä ja kohtuullisen hyvin laadittu sellainen. Soundipuoli on varsin laadukas eikä siinä mielessä herätä ajatuksia demotason bändistä. Laulupuolen ärjyvä puoliörinä ei ole ehkä omaperäinen, mutta se ajaa asiansa kelvollisesti.

Resistance ei ole mikään vuoden mieleenpainuvin tapaus eikä muutenkaan erityisempi näyte omaperäisyden rintamalla. Jos tätä ei laske isoksi puutteeksi, jää viivan alle varsin hyvin laadittu digijulkaisu, jota kehtaa kuunnella ilman ärräpäiden lentoa. Ei lainkaan hassumpi pelinavaus.

30.11.2016, Serpent
https://www.facebook.com/Fearrage-1397852730502926/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 639
Palaa »