Revulsion
Last Echoes of Life
Digital

Oululaisen Revulsionin edellisestä tekeleestä, Defiled-ep:stä, on kulunut jo viisi vuotta. Pitkä aika demoasteiselle bändille. Onneksi hyvää on kannattanut odottaa, kuten kahden biisin digijulkaisu Last Echoes of Life oivallisesti osoittaa.

Viime teoksen lainalaulajien tilalle on astunut komeasti ja vahvasti örisevä Aleksi Huhta. Hänen rinnallaan yhtye vyöryttää tummasävyistä ja melko brutaaliakin death metalia. Vuoroin kaasujalka on nopeanpuoleinen, vuoroin maltillisen keskitempoinen. Yhtä kaikki, biisikaksikko jyrisee vahvasti ja murhaavasti.

Biisit eivät sinällään ole mitään omaperäisyyden esimerkkejä, mutta paskaako siinä, sillä nyt murtuvat luut ja lihat. Revulsion ei jätä pahoinpitelyään puolitiehen, vaan pikemminkin tekee ihmislihasta kerralla sellaista verimössöä, että oksat pois.

Hyytävän hyvän kuolonmetallipuserruksen viimeinen niitti on mahtava soundimaailma. Rummut, kitarat ja laulut ovat kaikki toisiinsa nähden tasapainoisia, mutta vahvoja. Heikkoja lenkkejä ei ole. Tämän teoksen perusteella olen valmis nostamaan Revulsionin kotimaisen death metalin kärkikastiin.

21.10.2016, Serpent
Muita demoja Lisää »
Undressing External Humanity  |  
https://www.facebook.com/RevulsionFin Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1961
Palaa »