Soul Gutter
Soul Gutter
CD-R

Palttiarallaa vuoden ikään ehtinyt Soul Gutter on saanut valmiiksi esikoisjulkaisunsa, bändin omalla nimellä paiskatun kuuden biisin cdr-levyn. Sisältö on, kuten bändi itsekin tarkkasilmäisesti menoa kuvailee, sekoitus kalmaa, mustuutta ja hardcorea. Vaikka viimeinen ehkä vähemmistössä onkin, tietyistä riffeistä luupäinen asenne paistaa läpi blackin ja deathin.

Pääosin Soul Gutter on varsin mureaa ja hyvin toimivaa kamaa. Biisit ovat suhteellisen ytimekkäitä ja turhista roiskeista riisuttuja. Tälläkin saralla yhtyeen suoraviivaisuus on velkaa hooseen suuntaan. Laulupuoli on örinäisyydessään silkkaa kalmaa, kun taas riffisektorilla on sekoitettu sekaisin kaikkea kolmea. Näin lopputulos on epätavallinen ja persoonallinen, vaikka tuttuja ideoita onkin helppo löytää sieltä ja täältä.

Aivan ongelmattomasti ei ole tyylilajien sulauttaminen sujunut, sillä etenkin sovituspuolella on aistittavissa hienoista tökkimistä. Paikoin toisistaan poikkeavat genreideat ajavatkin kappaleita täysin eri suuntiin ja tästä on seurauksena hieman hajanaisen oloiset lopputulemat.

Viivan alla Soul Gutter jää kuitenkin selvästi voitolle. Tästä kiitos kuuluu niin biiseille, soundeille kuin laulusuorituksillekin. Ensitekeleeksi Soul Gutter -EP onkin varsin kelpo julkaisu.

21.10.2016, Serpent
https://www.facebook.com/soulgutter/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 553
Palaa »