Rhotide
Downfall
CD-R
3

Death metalia, thrashia, melometallia ja sinfonisia kosketinosuuksia. Örinää, ärinää ja puhtaita osuuksia. Näistä kaikista on koostettu Rhotiden esikoisdemo Downfall, jolle on mahdutettu viisi kappaletta vaihtelevantasoisia ideoita.

Kaikesta päätellen kokonaisuutta on lähdetty rakentamaan jylhät ja mahtipontiset ideat mielessä. Kappaleista voikin aistia viehtymyksen niin leffojen soundtrack-musiikkiin kuin möreämpään metalliin. Näiden vastapainoksi mukaan on tuotu pehmeämpi kulma melodisten puhtaiden laulujen myötä. Lopputuloksena syntynyt demo on melkoinen sillisalaatti, joka pysyy kasassa lähinnä purukumin ja jeesusteipin voimalla.

Downfall on eittämättä hyvillä soundeilla varustettu, eikä laulupuolessakaan noin osaamismittarilla vikaa ole. Biisit sen sijaan ovat vähän liiankin hajallaan tyylilajien kirjonsa kanssa. Tarttumapintaa ei tunnu löytyvän, kun yhtye poukkoilee ideasta toiseen mielipuolen lailla. Vaikka siellä täällä kuullaankin hyvä riffi jos toinenkin, tällainen kuolonmetallin ja kevyt-Nightwishin sekoitus eivät oikein tunnu löytävän toisiaan. Kiekon suurin ongelma onkin juuri sovituspuolella, joka kaipaisi vielä valtavasti viilaamista.

21.10.2016, Serpent
http://www.rhotide.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 467
Palaa »