Pissing Cobras
Dawn Of The Deaf
CD-R

Sitä mikä ei ole rikki, ei korjata. Tätä tuttua mutta toimivaa klisettä noudattaa lahtelainen Pissing Cobras. Kvartetin itse määrittelemä "blackened deathmetal influenced rock'n'roll" cocktail – tai vaihtoehtosesti vain "meth'n'roll" – ei edelleenkään harhaudu sivupoluille, vaan kone pärisee tutun räväkällä poljennolla.

Bändin kolmas demo Dawn Of The Deaf  tarjoaa edelleen kättä kohti Lemmyn 98-oktaanisia polttonesteitä. Jos Prelude-intron jälkeen soiva Charlie Sheen vielä eteneekin edellä kuvatun kaltaisilla linjoilla, niin loput kolme biisiä kiristävät ruuvia metallisempaan ja ajoittain räkäisempäänkin suuntaan. Päätöskappale Serpent Risingissa  maistuu jo deathmetallisempikin turve.

Pissing Cobrasilla on tallella sen aiemmiltakin demoilta tutut vahvuudet, ja toisaalta myös ne heikkoudetkin. Ote on jämäkkä ja linjatietoinen, mutta tasaisen varmasta ja svengaavastakin otteesta ei kohoa suoria voimasoittoässiä. Dawn Of The Deaf on bändin demo-kolmikosta kuitenkin selvästi monipuolisin. Vaikka se asiallinen demo onkin, tällainen setti toiminee silti paremmin live-muodossa. Tuoppi kourassa.

25.09.2016, Janne Rintala
Muita demoja Lisää »
What's Your Pleasure, Sir?   |  Sado-Maso Jamboree  |  
https://fi-fi.facebook.com/PissingCobras Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 707
Palaa »