Thermate
Off to Hades
EP
4+

Thermaten hipit menivät ja äänittivät parin demon ja sinkun jatkoksi nelibiisisen EP:n vain osoittaakseen, että neljä biisiä tällaista herkkua on aivan liian vähän. Nuori bändi, joka ei montaa vuotta ole vielä operoinut, osoittaa kuinka uskottavasti yhdistellään 1970-luvun heavy rock ja muutamaa vuosikymmentä myöhäisemmät stonerit. Tämän hienosti sovitetun ja soitetun musiikin kruunaa Arthur Thuren voimakas, sävykäs ja miellyttävä ääni.

Off to Hades aloittaa tämän biisikvartetin klassisesti rullaavalla riffillä, muun bändin tukiessa kappaletta rauhallisemmalla tempolla. Prophetissa puolestaan päästetään kitaristit valloilleen pitkien sabbathmaisten soolojen ajaksi, eikä touhusta ainakaan soittamisen iloa puutu. Päätöseepokseen mahtuu tunnelmaa laidasta laitaan: on hitaampaa fiilistelyä, Thermatelle jo ominaiseksi käynyttä stoner-paahtoa ja mahtipontista hammond-mattoa. Tarvitseeko kunniakas levyn lopetus enää muuta?

Off To Hades on kaiken kaikkiaan kova ja yhtyeen edellisiä julkaisuja ammattitaitoisempi esitys, joka varmasti nostaa Thermaten tunnettuutta paljonkin. En edes epäile hetkeäkään, etteivätkö demon biisit potkisi livenä vieläkin kovempaa...

Bändin sivuilta löytyvä mukaelma Covenin levyn nimestä ("stoner/heavy rock enough to destroy minds and reap souls") osoittaa sen, ettei huumoria ole unohdettu ja laajasti on vaikutteitakin imetty.

26.08.2016, Tuomio Harju
http://www.facebook.com/Thermate/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 902
Palaa »