Funeral Home
MMXVI
CD-R

Kuopiolainen Funeral Home on ottanut ensiaskeleensa julkaisujen maailmaan vasta tällä demolla. Tästä huolimatta sisältö on varsin kypsää ja suhteellisen hyvin toteutettua. Melodisen ja thrash-sävyisen death metalin kaava on yhtä raikas ja uusi kuin ysärikuolo, mutta viis siitä, kunhan homma toimii.

MMXVI-demon kolmella biisillä mennään valtaosin oikeaan suuntaan. Biisit ovat kohtuullisen ytimekkäitä ja tiukasti toimivia, eikä turhaan krumeluuriin ole tuhlattu aikaa tahi energiaa. Örinälaulu on perusvahvaa suorittamista ja itse biiseissä on oivallisesti meininkiä. Thrash-jalan saa polkemaan ainakin avausbiisi Fear of Deathilla, joka onkin selkeästi demon parasta antia.

Tietyiltä osin raakilemaisuus kuitenkin kuuluu läpi. Soundit ovat kohtuulliset, mutteivat kehuttavat, ja tietynlainen kasvottomuus itse biisimateriaalissa syö hieman tehoa. Hienoisista valituksensiemenistä huolimatta MMXVI on ehdottomasti enemmän hyvä kuin huono teos. Potentiaalia löytyy ja nimi kannattaa laittaa korvan taakse.

26.08.2016, Serpent
https://www.facebook.com/funeralhomeofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 967
Palaa »