Raatopaikka
Terrorisaatio
CD-R
4

Ei nimi miestä pahenna jos ei mies nimeä. Tämä pätee hyvin myös toista demoaan esittelevään Raatopaikkaan, jonka verevä Terrorisaatio-demo sisältää neljä tiukkaa vetoa death/thrash-sekoituksien maailmasta. Unohtakaa omaperäisyys, tiukat kertsit ja muut harmaasta suosta erottavat tekijät. Tämä ei ole sellainen julkaisu. Mitä Terrorisaatio sitten taas on, niin hyvä demojulkaisu omassa lajissaan ja omilla ehdoillaan.

Keston puolella ei ole vitkasteltu, sillä demon biisianti menee suoraan asiaan. Kappaleet ovat ytimekkäitä ja käyvät suoraan asiaan. Tempo on reipas ja bändin ärhäkkä soitanta pysyy genren perusasioiden varassa. Hyvä niin, sillä tässä tyylilajissa ei kikkailemalla tai pelleillemällä menestytä.

Vaikka soitto on vahvan thrash-vetoista, laulupuolella nojataan myös örinälauluun ja kuolonmetalliriffeihin. Yhdistelmänä genresekoitus on yllättävän tasapainoinen eikä kumpaakaan puolta pahemmin sorsita. Kumpikaan osatekijöistä ei muutenkaan dominoi liikaa toisen päälle, josta pisteet kotiin.

Soundit ovat demoksi varsin hyvät ja ainoa suurempi nurina tulee vielä itseään hakevasta laulupuolesta. Örinä ei kunnolla lähde ja toisaalta thrash-puolella voisi vetää paljon ilmavammin ja vapautuneemmin. Nyt yhtye tuntuu itsekin arpovan, että pitääkö öristä, äristä vai vetää puolipuhtaasti. Jos tämän seikan kykenee katsomaan läpi sormien, on Terrorisaatio varsin hyvä demojulkaisu kaikin puolin.

26.08.2016, Serpent
https://www.facebook.com/raatopaikka/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 954
Palaa »