Kasvoton
Silvotut kasvot
CD-R
3

Lemiläiskalmaa tarjoileva Kasvoton on edistynyt kolmanteen demotasoiseen julkaisuunsa asti. Introlla ja neljällä sitä seuraavalla kappaleella tarjoillaan aimo annos perinnekuoloa jenkkiläiseen malliin.

Silvotut kasvot on kuin lemiläismallinnus Cannibal Corpsen määrittelemästä tyylilajista. Kiirekalmailussa on teknistä koukkailua ja kovaa kohkausta pahansisuisella visvaisuudella värjättynä, eikä äkkiseltään ajateltuna bändin touhusta löydäkään mitään pahaa sanottavaa.

Lähemmässä tarkastelussa tekele kuitenkin vuotaa raoistaan. Silvotut kasvot on ehkä yrittämistä ja armotonta veivaamista, mutta mieleenpainuvuutta ja omaleimaisuutta teoksesta ei meinaa löytää millään. Enemmänkin heikoista soundeista kärsivä teos on kuin demoraakile, joka kaipaisi hiontaa siellä jos täällä. Örinätyöskentelykin tuntuisi kärsivän alkeellisten nauhoitusolosuhteiden live-vedosta muiden soittimien lailla.

Vaikka toteutus on jäänyt julkaisulla puolitiehen, Kasvottomalla on potentiaalia. Lisää ruutia biiseihin, tiukempaa hiontaa tarttumakoukkuihin ja paria kertaluokkaa paremmat soundit, niin tässä ollaan potentaalisen lupauksen äärellä.

13.08.2016, Serpent
https://www.facebook.com/pages/Kasvoton/321872877832296 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1109
Palaa »