Mental Disaster
Raping the Symbol of Humanity
CD-R
4

Nimi Mental Disaster tuo lähinnä mieleen 80-lukulaisen rässibändin jostain saksalaisesta pienkylästä. Pieleen meni, sillä tämä tapaus on Norjasta ja genrenä on ehta death metal.

Raping the Symbol of Humanity on järjestyksessään toinen julkaisu ja julkaisumuotona on omakustanteinen (cdr-)levytys. Tökerön kansikuvan ja vähemmän mairittelevan nimen takaa löytyykin käytännössä varsin pätevä kuolopumppu, jonka reipastempoinen rynkytys on tyyliuskollista brutalisointia ilman sivu- tai harha-askelia.

Vaikka norskien esitys ei varsinaisesti omaperäisyyttä hehku taikka kekseliäisyydellä lajityyppiä kirkasta, on levytystä sinänsä miellyttävä kuunnella. Suuria vikoja ei itse biiseistä löydy, sillä biisianti on tasaisen vahvaa ja jykevästi soivaa. Örinälaulu on möräkkä ja kaikin puolin pätevä. Soundeistakin nillittämistä löytyy lähinnä turhan sihisevien peltisoundien puolelta, jotka herättävätkin kysymyksen sähkörumpujen käytöstä.

Raping the Symbol of Humanity on tasaisen vahva, joskin hieman yllätyksetön levy. Teos, joka ehdottomasti ansaitsisi kunnollisen julkaisuformaatin.

13.08.2016, Serpent
https://www.facebook.com/mentaldisasternorway Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 666
Palaa »