Sense Of Fall
Fallen Statues
CD-R
3

Hämeenlinnalainen Sense Of Fall lähestyy ilmaisuaan melodisen modernin metalin kautta, ja sen laulusta vastaa naispuolinen ääni jolta lähtevät niin puhtaat, örinät kuin kärinätkin.

Sisällöllisesti Fallen Statuesin kappalehybridiviisikko liikkuu vähän laidasta toiseen. Hetkittäin ollaan melankolisissa Sentenced-maisemissa, toisaalla runtataan vähän kulmikkaammin. Hetkittäin ollaan kuin rujompaa hard rockia, joka tosin peittyy ärjymmän otteen alle. Merkittävin elementti bändissä on laulaja Anni Kujala, jonka ääni kantaa varsin hyvin eri tyylit.

Fallen Statuesilla on aika ajoin hyvä ote ja svengi, varsin asiallisia sooloja ja rytminvaihdoksiakin, mutta kollektiivinen koukuttavuus jää yksittäisten hetkien varaan. Bändin hyvästä soittotaidosta huolimatta kokonaisuus on kovin persoonaton ja harmaa, sillä mitään varsinaisia ässiä tai vahvoja koukkuja ei kappaleviisikosta juuri nouse esiin.

Fallen Statues on perushyvä levy, joka ei kompuroi missään vaiheessa. Levyn soundimaailma on selkeä ja sitä on vaivatonta kuunnella, mutta vaikea minun on Sense Of Fallia millään tekosyyllä massasta esiin nostaa.

21.06.2015, Janne Rintala
Muita demoja Lisää »
Unchain  |  
http://www.senseoffall.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 907
Palaa »