Creeping Flesh
Rising Terror
CD-R
4

Vanhassa vara parempi, tuumii ruotsalaisbändi Creeping Flesh, ja tuuttaa ulos jo toisen vanhan koulukunnan death metalia sisältävän omakustannekiekkonsa. CD-R-muotoinen ja demokestoinen Rising Terror on täyttä rautaa epäomaperäisyydestään huolimatta.

Viiden biisin mittainen Rising Terror sisältää sotateemaista kuolonmetallia raskaalla ja jäykällä kädellä. Kikkailut, progeilut ja kaiken maailman genrepoikkeamat loistavat vain poissaolollaan, ja ainoa seikka, jolla laiskatempoista jyräystä väritetään, ovat melodiset riffit siellä ja täällä. Otetta on haettu hieman Bolt Throwerin tyylisestä kulmasta, mutta kuitenkaan siihen karismaan ja tarttuvuuteen aivan yltämättä.

Creeping Flesh onkin hakenut soittoonsa esikuvia vähän turhankin läheltä, sillä nyt soitossa yritetään kopioida jo hyvää ja olemassa olevaa bändiä siltä kuitenkaan kuulostamatta tai siihen tasoon yltämättä. Tästä huolimatta, ja osittain siitä myös johtuen, lopputulosta voi pitää hyvin onnistuneena. Rising Terror ei ole vain soitoltaan toimiva, vaan myös soundeiltaan ja örinälauluja myöden valmis paketti, jota kehtaa suositella perinteisen kuolonmetallin diggaajille.

21.06.2015, Serpent
Muita demoja Lisää »
Scorched  |  
http://creepingflesh.se/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1020
Palaa »