Madred
Euroforia
CD

Lepralaisryhmä Madred vaikuttaa keränneen viime vuosina runsaasti kelpo keikkoja ja huomiota, mutta omiin kuuloelimiin työnäytteitä kantautuu vasta nyt – lieneekö siis aika allekirjoittaneella skarpata kotimaisen metalliskenen seuraamisessa. Ja kyllähän Madredin ulosanti varsin kypsältä ja raikkaalta kuulostaa. Soittajilla on ikää keskimäärin reilun parikympin verran, ja musiikista kuulee, että hommaa on tehty hartaudella ja innolla jo pidempään.

Madred solahtaa sujuvasti omaan lokoseensa suomalaisessa thrash-skenessä, sillä vaikka alan yhtyeitä on näillä nurkin varsin riittävästi, kyseinen nelikko kuulostaa aivan omanlaiseltaan. Vaikka thrashiä tehdään, mukana on niin paljon rock ’n’ roll -otetta ja soundeissa sähköä, että muihin kotimaisiin lappeenrantalaisbändi ei oikein ole verrattavissa. Vielä kun kitaristilaulaja Oskari Hurskaisella on miellyttävän persoonallinen soundi, ovat tunnistettavuustekijät mallillaan.

Kolmen biisin Euroforia sisältää sopivan erihenkisiä raitoja, joista monipuolisuus ja tarvittaessa energisyys käyvät hyvin selväksi. Silti kappaleista mikään ei kokonaisuutena ole vielä niin ässä, etteikö bändin odottaisi tästä jatkossa rimaa korkeammalle nostavan. Madred kannattaa kuitenkin ilman muuta nostaa tarkkailulistalle Suomen seuraavia metallitoivoja katsastellessa.

14.05.2015, Marko Saarinen
Muita demoja Lisää »
Prodigal Habits  |  Driver  |  
http://facebook.com/madred Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 981
Palaa »