Runneltu
Aivotyömaa
CD
4

Punkahtavaa ja thrash-pitoista grindiä vai grindaavaa thrash-punkia, kas siinä pulma. Jonnekin tuohon suuntaan asemoituu Runneltu-yhtyeen viiden biisin Aivotyömaa-kiekko. Omakustanteisena ulos puskettu biisiviisikko edustaa saatekirjeen mukaan poikkeavaa jälkeä bändin tuotannossa, mutta viis siitä, tekele on julkaisunsa ansainnut.

Levyn kaikki viisi biisiä jäävät alle kahden minuutin. Näiden ansiosta paketti on tiukka, jämpti ja napakka, eikä ylimääräisyyksiä ole kiekolle mahtunut. Hyvä niin, sillä bändin punkahtava olemus tulee näin mainiosti esille. Riffeistä toisaalta löytyy paljon thrashia, jos sitä ei yhtyeen yleiskuva musiikista sinällään luokaan. Toisaalta metallisempaa viitettä tuovat myös paikoin melkoisen grindaavat osatekijät ja näin bändin olemus tuntuu jakaantuvan kolmen varsin erilaisen tukijalan varaan.

Yhdistelmä kuulostaa oudommalta kuin miltä on ja lopulta Aivotyömaa osoittautuu varsin tasapainoiseksi sekä hyvin toimivaksi tapaukseksi. Bändin aggressiivinen ja riehakas laulu toimii mainiosti niin örinöiden kuin kireiden rääkynöiden osalta ja soundipuoli tuntuu olevan muilta osin hyvin kunnossa. Runneltu on tsekkaamisen arvoinen bändi ja jäämme kiinnostuneina odottamaan millaiseksi muodostuu yhtyeen ilmeisen erilainen täyspitkä.

20.03.2015, Serpent
Muita demoja Lisää »
Demo 2008  |  Demo 2007  |  
http://www.runneltu.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 924
Palaa »