Crippler
To Crawl Among The Gods
CD-R
4

Rujoa deathmetallia soittava Crippler itäisestä Suomesta vakuuttaa toisella demollaan. Kolme kappaletta esittelee kovassa kunnossa olevan trion ja musiikissa kuuluu kokemuksen tuoma lisä. Vaikka bändi on suht tuore, on soittajilla taustaa eri yhtyeistä jo pidemmältä ajalta.

Varsinkin nimikappale To Crawl Among The Gods on nopeine blast beateineen ja hitaampine junttauksineen nautittavaa kuunneltavaa. Yhtye väläyttelee myös teknisesti, mutta se ei ole kuitenkaan työkalua suuremmassa roolissa. Pääasiassa ovat hyvät biisit ja niitä kaikki kolme kappaletta totisesti ovat. Niissä on kaikuja amerikkalaisesta brutaalista myllytyksestä aina eurooppalaiseen keskitempojyrään. Raskaat sekä selkeän tasapainoiset soundit palvelevat hyvin itse musiikkia ja niidenkin puolesta tämä on täysin levytysvalmista tavaraa.

Vaikka Crippler ei yritä olla mitenkään erityisen omaperäinen, on kappaleissa ja tunnelmassa omanlaisensa ote ja ilme. Sen verran kuin näin kapeassa genressä nyt ylipäätään voi olla. Levyä odotellessa tätä kuuntelee mielikseen.

11.08.2014, Tuomo Hohtari
Muita demoja Lisää »
Threshing Sledge  |  
http://cripplerdeathmetal.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1382
Palaa »