Tuhonsiemen
Temppeli
CD-R
3

Jyväskylän metalliskene tuottaa tasaista tahtia uusia bändejä, eikä tahti ole näemmä hiljenemään päin. Uudemman pään yrittäjiin lukeutuu myös vuonna 2011 perustettu Tuhonsiemen, jonka esikoisjulkaisu Temppeli on.

Kuusia biisiä kattava demo esittelee keskitempoista ja puoliraakaa black metalia. Temput ovat vanhoja tuttuja ja jo moneen kertaan kuultuja. Raastavia riffejä, raakaa ärinää ja siellä täällä myös nopeampia sahauksia. Jokainen pohjoismaista tai edes kotimaista black metalia kuullut tunnistanee Tuhonsiemenen musiikin omakseen heti sitä kuultuaan.

Valitettavasti vain Temppeli edustaa sarallaan kovin keskinkertaista menoa. Riffit ovat etenkin nopeammissa kohdissa sellaista huttua, ettei pahemmasta väliä. Hitaampien osuuksien kohdalla meno paranee selvästi, mikä kertonee enemmän yhtyeen sävellystaidosta kuin sovituskyvyistä. Myös soundit ovat kovin pehmoiset ja musiikki kaipaisikin selvästi tietynlaista karheutta ulosantiinsa. Rujoa rääkynää sen sijaan haluan hieman kehua, sillä ulosanti on sopivan karkeaa raakkunaa.

Temppeli on pätevää keskivertoa, ei sen enempää tai vähempää. Heikoimmillaan huonohko, parhaimmillaan varsin kuunneltava. Ei mitään uutta tällä rintamalla.

26.03.2014, Serpent
Muita demoja Lisää »
Ajaton, nimetön, kasvoton  |  Tuhonsiemen  |  
Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1385
Palaa »