Crippler
Threshing Sledge
CD-R

Kolmimiehinen Crippler sai alkunsa kaksi vuotta sitten, vuoden 2011 kesällä. Luomisen tuska on ottanut aikansa, sillä ensidemo ja maatalousmetallisia mielenyhtymiä nimellään synnyttävä Threshing Sledge syntyi vasta kuluneen vuoden keväällä. Lopputulos ei ole lainkaan hassumpaa, jos nyt omaperäisyydestä ei juuri ole tietoakaan.

Threshing Sledge kattaa kolme biisiä pääosin keskitempoista ja synkkää kuolonmetallia. Tyyliltään lähinnä jenkkideathia muistuttava möyrintä on saanut mausteita myös Bolt Thrower -osastolta, joka ei ole lainkaan hassumpi juttu. Yhtye myös kiihdyttelee paikoin, mutta mistään blastbeat-menosta ei sentään ole kyse. Tummasävyisyys tuo biiseihin miellyttävää pahaenteisyyttä, joka onkin tarpeen, sillä demo noin muuten kaipaisi hieman tukevampaa koukutusta. Vaikka biisit ovat sinänsä ihan mukavia, niitä leimaa melkoinen tavanomaisuus.

Cripplerin ensidemo myös kärsii hieman tuhnuisista ja epäselvistä soundeista. Tietyllä tavalla meno on kovin nostalgista, sillä tuotanto tuo mieleen 90-luvun alun lukemattomat aloittelijat. Örinälaulu on hyvällä, joskin yllätyksettömällä mallilla. Kyllähän tätä sinänsä ihan mieluusti kuuntelee, mutta kaivaisiko tämän levyhyllystä jonkin klassikon sijaan esiin? Tuskin.

26.06.2013, Serpent
Muita demoja Lisää »
To Crawl Among The Gods  |  
Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1630
Palaa »