Cut Wide Open
Betrayal in the Party Lights
CD-R

Raskasta, murjovaa, murskaavaa. Sanoja, jotka kuvailevat Cut Wide Openin möyriviä kitarariffejä varsin tiivistetysti, mutta fiiliksen hyvin summaten. Espoolaisnelikon ensidemo rakentuu hardcore- ja groove-vivahteisen death metalin junttaavaan otteeseen. Nopeatempoinen aggressio on saanut jäädä sivurooliin, kun lyijynpainavat kitara- ja bassojytinät hoitavat homman yksioikoisen tehokkaasti. Alavireisyys onkin valjastettu mukaan varsin tyylikkäällä tavalla.

Betrayal in the Party Lights koostuu kolmesta biisistä, joiden raakamateriaali on hyvin helppo ymmärtää samasta lähteestä tulevaksi. Kauas eivät omenat toisistaan ole pudonneet, mutta tästäkin huolimatta kipaleissa on juuri sopivasti eroavaisuutta mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Biiseistä voi bongata ehkä hienoista stoner-vivahdetta, vaikka örinä- ja rääkylaulun puolesta materiaali muistuttaakin deathmetallipitoisesta tyylilajista.

Cut Wide Openin ensiteos on rujoudestaan huolimatta kohtuullisen hyvin laadittua ja koostettua, ja ennen kaikkea asettamiensa raja-aitojen sisällä pysyvää. Biisit myös pysyvät kiinnostavan mittaisina ja lisäväriä muuten melko yksinkertaisen musatyylin ympärille on saatu juuri kahdesta sopivan erilaisesta laulutyylistä. Ei hassumpaa.

17.04.2013, Serpent
Muita demoja Lisää »
Last Man Standing  |  The Sun of Periphery  |  
https://www.facebook.com/pages/Cut-Wide-OpenBand-Official/128749870547542 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 977
Palaa »