Vermivore
Zero Vector
CD-R

Oululainen Vermivore on metallikartalla varsin uusi tuttavuus, mutta kyllähän porukasta tekijäväkeä löytyy. Vaikka bändi lienee juuri Haipuksen veljesten, Juhan ja Jarin, sydänlapsi, niminä tutumpia ovat entinen De Lirium’s Order-rumpali Ukri Suvilehto ja Clock Paradox-räyhääjä Juha Koskela.

Zero Vector on yhtyeen ensimmäinen demotallenne ja sisältää peräti viisi biisiä, mitä voi pitää vähän turhankin isona määränä demolle kun se perinteiset kolme riittäisi, erityisesti nyt kun kokonaisuus on himppusen liiaksi samasta puusta veistetyn oloinen. Vermivoren ulosanti on kuitenkin todella väkevää ja munakasta, ja tyylisuunnaksi voinee määritellä jonkinlaisen modernin thrashin ja death metalin sulautuman, mutta Koskelan laulut tuovat myös kovasti mieleen metalcorehommat.

Jälki on kokonaisuudessaan osaavaa ja tukevaa, mutta kiekon täyteen ahdetun kuuloisesta äänimaailmasta en itse juuri pidä. Erityisesti korvia raastaa paikoin epämiellyttävän sihisevä ja terävä kitarasoundi. Tuotannosta ja vähän turhan monesta kappaleesta huolimatta Zero Vectoria voi pitää käypänä pelinavauksena. Nimi pistetäänkin siis ilman muuta korvan taakse.
 

21.01.2013, Marko Saarinen
Muita demoja Lisää »
Contemplating Humanity  |  
https://www.facebook.com/vermivoreband/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1267
Palaa »