Psycho Season, The
EP 2012
CD-R

Oululainen The Psycho Season on tarttunut rokkiinsa metallisen lähestymistavan kautta. Valinta ei ole lainkaan hassumpi, sillä yhdistelmä groovea, grungea, perinteistä rokkia sekä toisaalta astetta metallisempaa soundia on toimiva yhteenliittymä.

EP 2012 sisältää neljä biisiä sitä itseään ja kokonaisuus on varsin tasapainoinen, hallittu ja yhtenäinen. Biiseistä yksikään ei nouse selvästi ylitse muiden, mikä on vähän harmikin. Toisaalta demosta puuttuvat myös selkeät heikot lenkit, joka tietysti on vain hyvä asia. Sävellykset on myös pidetty riittävän kompakteina, eikä aika ajoin kohdatusta biisien turhasta venyttämisestä ole tietoakaan. Hyvä niin, sillä tällaiselle menolle liika toisto ja pitkittäminen käy hyvin äkkiä tuhoisaksi piirteeksi.

Erityistä omaperäisyyttä kolmatta vuottaan käyvän orkesterin tuotos ei sisällä, mutta ehkei se ole tarpeenkaan. EP 2012 on tarpeeksi äijämäinen, riittävän groovaileva ja toisaalta miellyttävän metallinen toimiakseen omilla ansioillaan ja juuri sellaisenaan kuin se on. Kelpo demo, joka kaipaisi lähinnä vain lisää tarttuvuutta.

21.01.2013, Serpent
Muita demoja Lisää »
Ghosts  |  
https://www.facebook.com/thepsychoseason Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1115
Palaa »