Foreskin Rollers
Foreskin Rollers
CD-R
2

Mitäpä pitäisi tästä ajatella, kun ensimmäinen mielikuva nimestä on joku härski death/goregrind-orkesteri, mutta sisältö onkin jonkin sortin kieli poskessa vedettyä bourbon-rokkia? Kuusi biisiä, selvästi huumorilla ja hyvällä fiiliksellä, mutta vähemmän mainioilla sovituksilla lapasesta lähteneitä vasemman aivolohkon tuotoksia.

Siitä huolimatta, että Foreskin Rollers ei ota itseään vakavasti, yhtyeen perusidea ei ole lainkaan hassumpi. Viinankatkuinen rockenroll, tupakilta tuoksuvat soinnut ja äijämäinen groove ovat aina istuneet hyvin keskenään. Mutta nyt täytyy sanoa, että tämä demo tökkii pahasti vastaan. Suurin osa ongelma on kuin onkin lauluissa. En tiedä koenko enemmän myötähäpeää vai puhdasta ärsytystä, mutta demon äijämäisesti ärjähtelevät naislaulut kuin miespuolisenkin önähtelemät hetket ovat sellaista jälkeä, että Foreskin Rollers olisi miellyttävämpää menoa instrumentaalimusana.

Riffit nojaavat perinteiseen blues-pitoiseen rockiin, ja sinänsä groovea löytyy hyvin. Ei valittamista. Ei liioin soundien puolella, jotka ovat tällaiselle menolle varsin kelvollista jälkeä. En lähde kiistämään levyllä kuultavan naislaulajan teknistä osaamista, mutta tämä neiti tai rouva onnistuu jotenkin nyt loukkaamaan kuuloelimiäni ikävällä tavalla. Sen sijaan demolla kuultavan mieslaulun osuus on sellaista, että ystävällisenä neuvona suosittelisin joko laulutunteja tai ainakin kokonaan toisen laulajan palkkaamista.

Foreskin Rollers ei ole täysin tyhjä arpa, sillähän on biisimateriaali hallussa, ja tyylitajukin, mutta laulupuolen häiritessä en voi kuin tuomita tämän demon ikuisen kadotuksen liekkeihin.

21.12.2012, Serpent
https://www.facebook.com/pages/Foreskin-rollers/341556472600234 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 994
Palaa »