Sisin
Alkusoitto
CD-R
3

Jos jo sekä yhtyeen että demon nimi viittaa suomirockiin, pääsee Sisin jopa hieman yllättämään. Kaksi kolmesta biisistä on nimittäin tarjonnaltaan enemmän raskasmetallia kuin varsinaista rokettirollia. Avauskappale Tragedia oikeastaan vaihtaa rokkivaihteelle vain kertsissään ja silloinkin se käy raskailla kierroksilla, kuin suomirock-bändi testoissa ja miestä vahvempaa nestettä nauttineena. Meno on jyrisevää, runttaavaa ja kaikin puolin passelia nykymetallia. Jopa tarttuvuutta on saatu hieman mukaan neliminuuttiseen ralliin.

Demon puolivälissä notkahdetaan, ja sanoisinko jopa pahasti. Isien perintö on jollain tapaa niin imelää raskasrokkia kertsiltään, että se saa Kotiteollisuuden kuulostamaan kuolonmetallilta. Harmi kyllä, sillä biisin thrashmaisen punkahtava alku on omalla iskevällä tavallaan ihan maukas. Ei sillä, kaikki kunnia Kotsalle vaan tyylistään, mutta tässä seurassa kontrasti on jollain tapaa hirveä.

Määränpäätön palauttaa onneksi uskoa Sisimmän kyvykkyyteen. Viimeinen biisi onkin jykevä ja raskaasti soiva, vajaa neliminuuttinen rallatus, jossa kiukkuinen karjunta ja raskas soundi pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Toki tässäkin on se pakollinen iloinen kevätmelodia, mutta ei sen anneta pilata tunnelmaa.

Alkusoitto on periaatteessa varsin lupaavaa settiä, mutta siinä on vielä hieman epätoivottua raspisuutta raudassa. Puhtaat laulut kaipaisivat hiontaa ja ainakin jossain määrin samaa voi sanoa yhtyeen melodisemmasta annista. Jokin keveän että raskaan materiaalin yhteensulautumassa nimittäin vielä tällaisenaan tökkii.

17.10.2012, Serpent
http://www.sisinsivu.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 896
Palaa »