Sorkka
Viimeinen jae
CD-R

Parissa vuodessa kolme demoa tehnyt Sorkka on ollut tasaisessa kehityskaaressa kautta linjan. Jae-trilogian päättävä Viimeinen jae onkin yhtyeen kypsin ja viimeistellyin teos.

Kolmesta raidasta koostuva Viimeinen jae yhdistää musisoinnissaan melodista kuljetusta suomenkieliseen death metaliin. Mukaan on haettu mausteita thrashin ja perinteisen hevin puolelta. Lopputulos on yhtyeensä itsensä kuuloinen, joskin kotimaisen kielen käyttö yhdessä melodisemman annin kanssa tuo yhä ajoittain mieleen raskaamman suomirockin. Pääpaino on kuitenkin raskaammalla menolla ja vahvasti death metalin suunnalla kallellaan. Eikä Sorkka soundaa lainkaan hassummin.

Viimeisen jakeen biisimateriaali on varsin tasaista, eikä demolta löydy selkeitä notkahduksia lainkaan. Paikoin riffitarjonta pistää jalan polkemaan mukana, joskin varsinaiset herkkukohdat ovat silti vielä turhan harvassa. Demomaisuus nousee sävellyksissä esiin edelleen turhankin paljon.

Soundit, möräkkä karjuna ja muu viimeistely on hyvällä mallilla. Demo kestää kuuntelua ja pyörittelyä mukavissa määrin. Bändin voisi kuvitella potkivan myös livenä ihan kohtuullisesti. Kunpa yhtye vielä saisi kirjoituskynästään lisää tapporiffejä tai edes pari irtohittiä, uskaltaisi bändille povata valoisempaa tulevaisuutta. Vielä näillä eväillä homma jää toisinaan turhan tavanomaiseksi puskemiseksi.

26.09.2012, Serpent
Muita demoja Lisää »
Toinen jae  |  Ensimmäinen jae  |  
http://www.myspace.com/sorkkaband Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1176
Palaa »