Antagonist Zero
Nighttime Harmony
CD-R
4

Antagonist Zero on vuonna 2010 perustettu metallibändi Porvoon suuntimalta. Kolmen kappaleen Nighttime Harmony -demokiekko esittelee yhtyeen varsin valmista tavaraa mainiolla tavalla ja jättää suuhun hyvän maun.

Parisenkymmentä minuuttia melodista, mutta samalla raskasta tunteenpaloa sisältävä levy osuu jonnekin death metal -sävytteisen dark metalin, melometallin ja doomin väliselle katvealueelle. Tyylipuhtaasti genre ei ole mitään näistä, ja silti samalla yhtyeen ominainen ja tunnistettava tyyli ei ole myöskään mikään itsetarkoitukselliselta erikoisuudelta kuulostava kummajainen. Rauhallistempoinen ja jyräävä fiilistelypaketti pysyy kasassa erinomaisesti, sillä sen eri osa-alueet pelaavat yhteen hyvin.

Vahvat örinälaulut ovat saaneet rinnalle puolipuhtoista ilmaisua, joiden rähjäinen kliini soundi ottaa korvaan miellyttävällä tavalla. Raskaan ja herkän ilmaisun tasapaino on saatettu kohdalleen maistuvalla tavalla. Muutoin demon soundit ovat helvetin hyvällä mallilla ja sanoisinko jopa paremmiksi kuin monien täyspitkien soundeja.

Ainoat miinukset Nighttime Harmonyn kolminaisuudella löytyvät lähinnä vähemmän tarttuvan biisityöstön puolelta. Varsinaiseen kertakuuntelusta hitiksi -täsmäosumiseen vaaditaan vielä hieman enemmänkin, mutta väittäisin, että tähän vaadittavat työkalut jo löytyvät Antagonist Zeron pakista. Suositellaan vaikkapa vanhemman Katatonian ja Rapturen kuuntelijoille.

03.02.2012, Serpent
http://www.myspace.com/antagonistzero Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1826
Palaa »