Ravage Machinery
The Dystopian Tide
MCD

Aikaisemmilla äänitteillään allekirjoittaneelle tutuksi tullut Ravage Machinery iskee arvostelupöydälleni The Dystopian Tideksi  nimetyn minilevynsä. Uutuustuotoksella raivotaan vahvasti samojen teemojen ääressä kuin ennenkin, sillä melodinen death metal soi bändin käsittelyssä edelleen piirun verran perinteistä jööttepori -meininkiä raskaammin.

Yllätyksellisyys on minilevyn voimavara, sillä äkkiväärät sovitusratkaisut ja tavanomaista kimurantimmat riffit vaativat useamman kuuntelukerran täysin auetakseen. Bändin tekemisessä on havaittavisssa vaihtelevuutta, sillä vaikutteita on kuultavissa aina melodisesta deathmetallista, thrashin kautta progressiiviseen soitantoon saakka. Biisimateriaalin timantiksi nousee monipuolinen kakkosbiisi Lethal Slavery. Rauhallisesti starttaava biisi kasvaa melodisen välikohtansa jälkeen lähes kaaoksen rajamaille saakka.

Jälkituotannoltaan äänite on täysin levytasoa, sillä pienemmätkin nyanssit erottuvat, mutta silti studioviila on jättänyt äänimaisemaan hyvässä määrin puremahammasta. Ravage Machinery on ottanut selvän edistysaskeleen urallaan, sillä edellisdemoilla esiintynyt pieni persoonattomuuden peikko on nyt heivattu niskaperseotteella hevon helvettiin.
 

20.12.2011, Olli Rinnekangas
Muita demoja Lisää »
Reigning Disease  |  Demo 2007  |  
http://www.ravagemachinery.com Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2891
Palaa »