Like Tomorrow
Human Natural Selections
CD-R
4+

Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella vaikuttava tunnelmallinen Like Tomorrow on lähettänyt arvosteltavaksi kolmen biisin Human Natural Selections -demonsa. Naislaululla terästetty melodinen metallimusiikki ei ole perusajatukseltaan omaperäisin mahdollinen idea, eikä bändi suuremmin yritäkään lähteä kaatelemaan genrensä häilyviä raja-aitoja.

Orkesterin edesottamuksista tekee mieleenpainuvan laulajattaren lämpöisen tulkintatyylin lisäksi sävellysten loogisuus, sillä jokaisen riffin ja melodianparren merkitystä biisin luonteeseen on mietitty tarkasti. Äänimaisemaltaan materiaali hengittää vapautuneesti, sillä äänialaa ei ole miksattu tukkoon, vaan pienimmätkin yksityiskohdat ovat selvästi havaittavissa. Tasapainoisuus on promon kulmakivi, sillä tasalaatuinen biisimateriaali luo äänitteestä kokonaisuuden, joka ei jää edes kaipaamaan sitä radioaaltoja kutkuttelevaa hittibiisiä, joka tuntuu olevan nykypäivänä elinehto monelle melodiselle metallikokoonpanolle.

Vieraileva sellotaiteilija tuo lisää tunnelmaa ja monikerroksisuutta materiaaliin, joten sellistin pestaamista varsinaiseen kokoonpanoonkin kannattaa harkita vakavasti. Kiinnostavana kylkiäisenä promolla tarjoillaan musiikkivideota äänitteen avaavasta Amber-biisistä. Ammattimaisella leikkaustyöllä ja näyttävillä kuvakulmilla varustettu soittopohjainen videotallenne kertoo omaa kieltään siitä, että musisoinnin lisäksi bändi myös näyttää uskottavalta lavalla. Human Natural Selections on siitä pirullinen julkaisu, että se jättää himon kuulla lisää bändin edesottamuksia.

31.03.2009, Olli Rinnekangas
Muita demoja Lisää »
Perfect World  |  
http://www.liketomorrow.com Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 3626
Palaa »