Holly Slicer, The
Promo 08
CD-R
4

Keski-Suomesta ponnistava The Holly Slicer tarjoilee kuultavaksi kolmen biisin uutuusjulkaisuaan. Jyväskylässä Arttu Sarvanteen hoteissa Studio Watercastlessa on syntynyt kiinnostavan oloinen paketti eteläamerikkalaisvaikutteista rockmusiikkia.

Viisihenkinen perkussiotaiteilijalla koristeltu kokoonpano paiskoo menemään etelänrokkiaan ammattitaitoisin ottein. Äänitteen biisit eivät ole samasta puusta veistettyjä, sillä groovaavasta perusmeiningistä rauhoitutaan Leadgray Skiesin aikana tunnelmallisien melodiakulkujen vietäväksi. Tuotoksella kuullaan monipuolista laulutyöskentelyä, sillä bändi luottaa vokaalilinjoissa kahden hieman erityylisen rocklaulajan yhteispeliin. Edellisdemosta biisimateriaali ei ole suuremmin muuttanut muotoaan, mutta biisit potkivat totuttua voimakkaammin monoa hanuriin.

Kolmen biisin promosta löytyy potentiaalia, mutta erityylisistä biiseistä koottu promo ei paljastu linjakkaimmaksi mahdolliseksi. Seuraavaksi odotan kuulevani bändiltä hieman pidempää julkaisua, koska tällainen alkupala herättää vain nälän tunteen ja saa mahan murisemaan.

17.02.2009, Olli Rinnekangas
Muita demoja Lisää »
The Holly Slicer  |  
http://www.reverbnation.com/thehollyslicer Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1316
Palaa »