Kamala
Riittämättö
CD-R

Jyväskylästä ponnistava naistrio Kamala on julkaissut jo kolmannen demotuotoksensa. Edellisen Päästä irti -promon riffiheavyn hengessä liikutaan uudella Riittämättö -demollakin, mutta biisit paljastuvat aavistuksen verran kypsemmiksi, mutta samalla rokkaavammiksi kuin ennen.

SN Audio productionsilla Sami Niittykosken valvovien silmien alla on syntynyt laadukas promo, sillä soundimaailma on kolmihenkisen kokoonpanon julkaisuksi yllättävänkin laajasoundinen eikä itse biiseistäkään meinaa löytyä poikkipuoleista sanottavaa. Kamalan biisit eivät välttämättä ole riffeiltään musiikkimaailmoja mullistavia, mutta orkesterin ominaissoundi on heti ensisoinnuista asti havaittavissa. Vokalisti Karita Kivioja on saanut vielä entuudestaankin lisäsärmää edesottamuksiinsa, joten kertosäkeet potkivat monoa hanuriin huomattavasti edellisiä demojulkaisuja voimakkaammin.

Kamalan kehityskäyrä on mukavan nousujohteinen, sillä bändi on parantanut jokaisella julkaisullaan kuin sika juoksuaan. Kolmen biisin julkaisuna Riittämättö on selvästi kokoonpanon raskaiten toteutettu täsmäpommi. Toivottavasti bändi pääsee joskus kokeilemaan siipiensä kestävyyttä täyspitkällä julkaisulla, mutta silloin olisi kokonaisuuteen aiheellista kehitellä hieman nyanssirikkaampaakin materiaalia.
16.12.2008, Olli Rinnekangas
Muita demoja Lisää »
Päästä irti  |  Petolintu  |  
http://www.kamala.fi/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 4503
Palaa »