Komedia Vulgaria
Amorin vapaapäivä
CD-R
4-
Komedia Vulgaria on totuttu tuntemaan bändinä, joka ei kulje aivan yleisimpiä latupohjia pitkin. Amorin vapaapäivä on bändin uusin sieluntuote, joka on toimitukseen tulleesta fyysisestä kopiosta huolimatta pelkästään digimuodossa julkaistava äänite.

Kahdesta biisistä koostuva teemallinen kokonaisuus kuljettaa progressiivisesti nyrjähtäneen musiikin vietäväksi. Aikaisempia äänitteitä melankolisemmin etenevän julkaisun introna toimii Piilossa -biisi, joka fiilistelee akustisen kitaroinnin ja pirullisesti vinksahtaneen lauluosuutensa ansioista perin omapäisesti. Teemajulkaisun päättävä Frappe moi outoilee sitävastoin haitarimelodiansa ja särökitaroidensa avustuksella avausbiisiä moniulotteisemmin. Biisin tunnelmankerronta lipsahtaa hetkellisesti jopa lähes hulluuden rajamaille.

Kokonaisuutena Amorin vapaapäivä on mielenkiintoinen ja omaperäinen musiikkimatka perinteistä rockmusiikkia leveämmille laidunmaille. Matka tuonpuoleiseen olisi saanut kestää kauemmin, sillä maan pinnalle palautuminen tapahtui jo viiden ja puolen minuutin aikamatkan jälkeen.
03.11.2008, Olli Rinnekangas
Muita demoja Lisää »
Autuuden Alttari  |  
http://www.komediavulgaria.net/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1822
Palaa »