Murhain
Murhain
CD-R
4
Hätkähdyttävän kekseliäällä nimellä paiskattu helsinkiläisyhtye Murhain on noin parin vuoden ikään ehtinyt kolmikko, jonka tyylilajiksi on valikoitunut reipastempoinen ja melodinen death/black metal. Painopiste on käytännössä enemmän jälkimmäisen puolella, mutta hyvin muitakin elementtejä musisointiinsa sekoittaen.

Murhatrion jälki ei ole alkuunkaan omaperäistä, vaan monellakin tapaa tutun kuuloista. Tämä ei ole kuitenkaan huonompi seikka, sillä bändin alhainen sisäistämiskynnys on tehnyt demosta tyyliinsä nähden oikeastaan yllättävänkin toimivan paketin. Jos jotain nimenpudottelua pitäisi harjoittaa, kallistuisin vertailemaan nauhoitteen materiaalia ruotsalaiseen melodiseen black metaliin a la Dark Funeral, mutta ripauksella death metalia seassa. Jos verrokkikohde ei olekaan aivan mallikkain, Murhaimen materiaali toimii kuitenkin yllättävän hyvin: energisesti, raivokkaasti ja tiukasti soiden.

Soundipuolen jälki on tyypillisen demomainen, mutta itse musiikkiin sopiva. Kitaroiden tummanpuhuvat soundit eivät ole ihan parasta mahdollista tarjontaa kappaleille, mutta muutoin homma toimii hyvin. Laulutyöskentelystä rääkynöinti sujuu hyvin ja örinäpuolikin vähintään kelvollisesti. Kaikkiaan Murhain jättääkin itsestään ihan hyvän jälkimaun, vaikka pientä hiontaa voisi siellä täällä toki tehdäkin.
16.07.2008, Serpent
http://www.murhain.fi/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2822
Palaa »