Scorched Earth Tactics
Blastradius
CD
5
Tamperelainen Scorched Earth Tactics lienee jonkinlainen outolintu Euroopan mantereella, Suomesta nyt puhumattakaan. Yhtye kun luottaa vahvasti enemmän monille jenkkiläisille nykypäivän metalliartisteille totuttuun tyyliin jossa useat eri tyylisuunnat lyövät kursailematta kättä ja ennakkoluulottomuus on valttia.

Bändi kutsuu musiikkiaan deathcoreksi ja riittävän osuva kuvaushan se on, vaikka määritelmän katto ja seinät venyvät ja paukkuvat joka suuntaan bändin äkkiväärien suunnanmuutosten mukana. Erityisesti ”alan bändejä tuntemattomille” voikin yhtyeen jokainen seuraava liike tulla suurena yllätyksenä.

Blastradius on rivakkaa ja kikkailevaa menoa hivenen hardcoremaisella, käheällä vokalisoinnilla varustettuna. Teknistä osaamista esitellään sopivassa määrin, eikä bändiä pääse syyttämään itsetarkoituksellisesta monimutkaisuudesta kun biisit pysyvät hyvin nipussa. Vauhtia levyllä tarjoillaan runsaasti, mutta hetkittäin kuulijaa koukutetaan myös rauhaisilla, tyylikkäillä melodiaosuuksilla.

Miinuksia levystä on helvetin vaikea kaivaa, mutta lauluosuuksiin kaipaisin ajoittain selvästi enemmän voimaa ja ehkä lievästi melodista taipuisuutta, perusääni on kuitenkin kurkunrääkkääjä Erkki Hätisellä kondiksessa. Muilta osin voi vain todeta, että lienee ajan kysymys kun joku tyylitietoinen lafka nappaa tämän helmen, kenties Relapsen nenän edestä. ”Demoksi” tämä on erinomainen, mutta menisi jo helposti virallisestakin julkaisusta.
22.04.2005, Marko Saarinen
Muita demoja Lisää »
Promo '02  |  
http://www.scorched.org Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 6905
Palaa »