Kansitaide The Last Beer
Sabaton
olut

[ Eskilstuna Ölkultur ]

( 6 )
Alc. vol.: 5,0%
tyyppi: lager-olut
pakkaus: 33 cl lasipullo
Raaka-aineet: ohramallas ja humala
Saatavuus: Sabatonin keikoilta ja Systembolagetista

Sabaton on noussut hurjaan suosioon verrattain lyhyessä ajassa, tai näin se ainakin näin härmäläiseltä kannalta tuntuu. Ei siis ihme, että myös tämä Ruotsin "sotametallin" pikkujättiläinen on saanut oman oluensa. Ja mikäpä sen sopivampaa kuin ruotsalaiselta panimolta.

Pettymyksellisesti myös Sabaton lähestyy olutkenttää lagerin kautta, joskin sentään nelosoluen muodossa. Viisivolttinen bändin keulahahmon naamalla varustettu sihijuoma ei tarjoile kovin kaksista makuelämystä, mutta sentään halvinta perusööliä paremman makukokemuksen. Osin maku selittyy alkoholimäärällä, osin kaiketi ihan muilla sekoilla.

Jälkimaku on ohut ja lyhyt kuin kiimaisen teinitytön hame kesäkuumalla, mutta tiedä sitten onko se suuri synti, kun ottaa olutlaadun huomioon. On kuitenkin vaikea nähdä miten tämäkään olut olisi valtava myyntimenestys muutoin kuin kuriositeettiarvonsa vuoksi. Sabaton-fanin tietty tulee tuotetta maistaa ja ainakin kerran elämässään ostaa, mutta maku ei varsinaisesti sen jälkeen houkuta muuta tekemään. Vaikka maku ei ole sinänsä huonompi, ei se myöskään herätä suurempia tunnesiteitä itse olueen.

Jos kyse on astetta erikoisemmasta saunaoluesta tai kesäpäivän puhdepäivän janojuomasta, mikä jottei, mutta tilaisiko tätä missään baarissa mistään syystä "ylihinnoiteltuna"? Ei mielellään. Kiva kertakokemus, ja miksei toisenkin kerran juotuna, mutta näiden näytepullojen jälkeen en varsinaisesti jää tätä olutta enää enempää kaipaamaan.25.06.2017, Serpent
http://www.sabaton.net/last-beer/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.netissä Osta Lukukertoja : 2384
Palaa »