Kansitaide Hero
Brother Firetribe
olut

[ Kaleva Brewing Company ]

( 5 )
Alc. vol: 4,7%
pyyppi: lager-olut
pakkaus: 33 cl lasipullo

Saatavuus: ei saatavilla, olutta tehtiin rajoitettu 500 litran erä, ja se oli saatavilla Brother Firetriben 15-vuotisjuhlakiertueen esiintymispaikoissa ja harvoissa ravintoloissa.

Bändioluiden saralla on suurin osa yhtyeistä mennyt varsin turvallisella linjalla, eikä perusvarmoista kevyistä lageroluista ole kovin kauas uskallettu tai haluttu poiketa.

On toki tavallaan sopivaa, että erityisen kevyt ja helposti juotava olut on valikoitunut juuri Brother Firetriben janojuomaksi, sillä onhan bändin musa itsekin varsin kevyttä kauraa – vai pitäisikö sanoa ohraa?

En silti voi kieltää pettymystäni yhtyeen Hero-oluen kohdalla. Onko tässä tosiaan haettu mahdollisimman kevyttä vai yksioikoisesti persoonatonta olutta? Tiedä en, mutta maku lienee suurin pettymys sitten surkean Motörhead-oluen.

Nykyisen alkoholipolitiikan nimissä ymmärrän halun tehdä 4,7-prosenttista olutta, sillä ruokakaupan hyllyiltä yhtyeoluet liikkuvat, jos jostain. En kuitenkaan ymmärrä miksi lähteä mukaan leikkiin tuiki tavallisella, täysin persoonattomalla ja maultaan mitäänsanomattomalla litkulla.

Jos bändiolut ei jää mieleen maun perusteella, kuka palaa ostamaan sitä uudestaan jälkikäteen, kun samaa tavaraa saa halvemmalla muutenkin? Ja sitä Hero valitettavasti on: tavallista, yhdentekevää perusolutta.

Maku ei ole kamala, sillä makua oikeastaan on hyvin vähän. Kuriositeettiarvonsa ohella tällä oluella on hyvin vähän mitään tarjottavaa.25.06.2017, Serpent
https://www.facebook.com/kalevabrewing/posts/1134654523311766 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.netissä Lukukertoja : 1384
Palaa »