Kansitaide 3
Revisions
CD
[ Metal Blade ]

( 6½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Anyone Human
02. Rapid Animals
03. The Better Half of Me
04. Automobile
05. Why
06. Lexicon of extremism
07. Fable
08. You've Been Shot
09. Halloween
10. The Emerald Undertow
11. The Game

Kesto: 43:44

Yhdysvaltalainen Three on onnistunut vakuuttamaan ainakin kovan luokan progemiehet, kun sekä Steven Wilson että Mike Portnoy ovat vuosien saatossa tahoillaan valkanneet poppoon yhtyeidensä kiertueiden lämppäyspestiä hoitamaan.

Revisions ei ole varsinainen uusi studioalbumi, vaan kokoelma bändin demoarkistoista ja levytetyiltä albumeilta valkattuja kipaleita uudelleen versioituna. Herkullisimmillaan soitanta raikaa suoremmissa melodiapläjäyksissä, jota Rapid Animals ja Automobile etupäässä edustavat, kun taas esimerkiksi instrumentaali Lexicon of Extremism ja levyn avaava Anyone Human jättävät kylmemmäksi.

Erikoisempia sovitusratkaisuja harrastavan Threen perään on helppo iskeä progerock-tagi, mutta modernin progressiivisen rockin ja metallin piirteitä bändin musiikissa ei juurikaan ole havaittavissa. Sen sijaan kappaleissa elää vahvasti 70-luvun progen henki, jota ilmava, akustisen kitaroinnin täyttämä äänimaisema tukee Joey Eppardin eteerisen lauluäänen ohella.

Threen hämyilevä soitanta vaatii sulattelunsa, mutta kevyempään progeen hurahtanutta Revisionsin historiakatsaus voi hyvinkin ilahduttaa.26.10.2009, Sami Kontio
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
The Ghost You Gave to Me
The Ghost You Gave to Me
[ CD ]
The End Is Begun
The End Is Begun
[ CD ]
Wake Pig
Wake Pig
[ CD ]
http://www.theband3.com http://www.myspace.com/officialbandthree Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1719
Palaa »