Kansitaide Fair Warning
Aura
CD
[ Metal Heaven ]

( 7 )
Osta CDON:ista
01. Fighting For Your Love
02. Here Comes The Heartache
03. Hey Girl
04. Don’t Count On Me
05. Falling
06. Holding On
07. Walking On Smiles
08. Someday
09. It Takes More
10. As Snow White Found Out
11. Station To Station
12. Falling (Reprise)

Kuuden vuoden paussin uuden vuosituhannen kunniaksi pitänyt Fair Warning on toisella takaisintulonjälkeisellä täyspitkällään vaihtanut levy-yhtiönsä italialaisesta maanmiestensä omistamaan. Mikään muu ei sitten olekaan muuttunut, vaan nelikko tarjoaa saksalaisille tyypillistä iskelmällistä hard rockiaan tavalla, johon on aikaisemmilla viidellä albumillaan totuttu.

Zeno-menneisyydellään Japanissa suursuosioon aikoinaan ratsastanut poppoo ei Euroopassa ole oikein saanut jalansijaa muuta kuin alan syvimpien harrastajien keskuudessa. Bändiä on hyvistä biiseistä huolimatta vaivannut aina rivijätkä-syndrooma, eikä Aurakaan tilannetta muuta. Kappaleet ovat sujuvia ja ihan tarttuviakin, mutteivät mitenkään ikimuistoisia. Parhaiten albumilta erottuukin Duran Duranin Ordinary Worldia ronskisti lainaileva hituri Falling.

Kyseessä on kuitenkin huomattavasti tasokkaampi ryhmä kuin vokalisti Tommy Heartin pystyynkuollut kakkosbändi Soul Doctor, mutta Heartin ja Ritgenin entisen työnantajan Zeno Rothin hurmoksellisen melodisiin iskusävelmiin on rutkasti matkaa. Jos muuten luulet, että 80-luku loppui vuonna 1989, niin tarkista Fair Warningin grungen kulta-aikoina kuvattu The Call Of The East - Live In Japan –dvd. Siinä esiintyvää riehakkuutta ryhmä kaipaisi repertuaariinsa vieläkin.24.07.2009, Mika Penttinen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Pimp Your Past
Pimp Your Past
[ CD ]
Sundancer
Sundancer
[ CD ]
Best and More
Best and More
[ 2CD ]
http://www.fair-warning.de/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Lukukertoja : 2060
Palaa »