Kansitaide Hero
Immortal
CD
[ Retroactive Records ]

( 3 )
01. Immortal
02. Blood Red Roses
03. R.I.P.
04. Punch in the Face
05. Imagine This
06. Gasoline
07. Funeral of Death
08. When November Falls
09. Rock the World
10. Immortal We Are (Outro)

Heron levynkanteen liimatussa tarrassa musiikin kerrotaan sopivan muun muassa HIMin ja Stryperin faneille. Tämä vaikuttikin etukäteen mielenkiintoiselta yhdistelmältä. Toisaalta ei pettymys nyt suuren suuri ollut, kun paljastui että väite on täyttä puppua.

Michael Hero kumppaneineen esittää erittäin pateettisesti melodista metallia, jossa melodiat jäävät puolitiehen. Tekorankkaa määkimistä taustoittavat huomattavan huonosoundinen rumpali ja kitaraosuudet, jotka hyppivät tyylistä toiseen. Välillä mukaan pusketaan melodiantynkää, välillä riffitellään kuin Zakk Wylde ikään. Mitään logiikkaa en kitaristin työskentelyssä näe. Sanoitukset taas ovat luku sinänsä. Voi tosin olla, ettei kristillistä sanomaa voi levittää ilman kliseistä sanahelinää, mutta Heron lausuminenkin puolustaa näkökantaa, jonka mukaan englanti ei nyt aivan suvereenisti ole hallussa. Onneksi sentään mistään saarnaamisesta ei ole kyse, vaan vertauskuvia käytetään - voisi sanoa onneksi.

En tiedä, mitkä Heron kohderyhmän perusteet ovat levynostopäätöksen yhteydessä, mutta tällä kertaa epäilen vahvasti, että ostopäätös voi syntyä ainoastaan asian kannattamiseksi, sillä harvoin törmää mihinkään näin amatöörimäiseen. Kappaleet ovat keskenään sopimattomista osista väkisin kasaan runnotut, soitto parhaimmillaan keskinkertaista, eikä soundeissakaan ole kehumista. Kyse ei ole missään nimessä valmiista paketista, nyt treenikämpälle takaisin ja sassiin!23.07.2009, Ismo Karo
http://www.myspace.com/herosweden Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1911
Palaa »