Kansitaide Feastem
Fear in Concrete
CD
[ Scrotum Jus Records ]

( 7 )
01. Zombie Armageddon
02. Drowning
03. The Face That Feeds the Hand
04. Torso Party
05. Human Race
06. The Assembly Line
07. Ennen kuin kuolen
08. Last Shelter
09. Perfection by Man
10. Soul Eater
11. Between
12. No Questions
13. Total
14. Intro
15. Worthless
16. Amokrun
17. Left for the Vermin to Feast on
18. Well Washed

Kesto: 23:59
Punalippu liehumaan ja barrikaadeille: raahelainen Feastem käy taistoon maailman epäkohtia vastaan grindcoren keinoin, tylysti ja anteeksi pyytelemättä.

Singaporelaisen Scrotum Jus Recordsin julkaisema Fear in Concrete on reilu parikymmenminuuttinen paketti tiukkaa ja suoraviivaista murjontaa grindaten ja hieman death metalin puoleltakin lainaten. Kappaleet suorastaan pursuavat kiukkua ja alkukantaista raivoa, ja se myös onneksi kuuluu laulajan räväkässä rääkynöinnissä. Feastemissa on paljon samaa kuin vanhassa Napalm Deathissa ja muissa alan bändeissä, joskaan örinälaulua ei tässä tapauksessa tarjoilla.

Biisikatras pysyy hyvin hanskassa ja levy säilyttää rotinsa hamaan loppuun asti. Vaihtelua ei liioin ole, jos ei liioin sudenkuoppiakaan, joten ärhäkkää (death/)grindia etsivälle Feastem voi olla varsinainen positiivinen yllättäjä. Myös soundipuoli on saatu hyvin kohdalleen ja platta kelpaisikin helposti vaikka referenssiksi monille alan muille bändeille. Epäselväksi jää onko levyn kaupallinen versio myös cd-r arvostelukappaleen lailla vai ei, mutta ainakin sisältö muutoin on kelpoa laatua. Suositeltavaa tavaraa ainakin grindcoren faneille.

09.02.2009, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
World Delirium
World Delirium
[ CD ]
http://feastem.murha.net/ http://www.myspace.com/feastem Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2697
Palaa »