Kansitaide HB
Frozen Inside
CD
[ Bullroser Records ]

( 7½ )
Osta CDON:ista
01. Intro (Holy One)
02. God Has All Glory
03. It Is Time
04. Be Aware
05. Holy Secret
06. Frozen Inside
07. Years Go By
08. Ambition
09. Way
10. Lovesong
Gospelbändi HB kelluu sinfonisen naislaulumetallin meriä yläkerran Jesse pelastusrenkaanaan ja Frozen Inside on englanninkielinen ja osittain uusiksi laitettu versio jo aikaisemmin ilmestyneestä Enne-albumista.

Mahtipontinen Frozen Inside sijoittuu musiikillisesti sinfometallin selkokieliseen luokkaan. Se on biisirakenteiltaan selkeä, mikä tekeekin HB:stä heti helpommin omaksuttavan kuin esimerkiksi Epica tai After Forever. Hyvin sovitetun ja kohtuullisen tarttuvan melodisen metallin kanssa vuorovaikuttavat orkesteri ja massiivinen kuoro ovat aitoa tavaraa eivätkä sampleja. Vokalisti-Johannan ulosanti on hiukan ujoa, mutta popahtavaa ja selkeää ja hartaalla tavalla melankolisen levyn tuotanto on ykköslaatua, joten silläkään puolella ei valitettavaa ole.

Sitten ne lyriikat. Kun yhteen biisiin on ujutettu päälle liimattuna puhepätkänä kehotus rukoukseen yhtymisestä, en osaa sanoa kuin hohhoijaa. Kukin tavallaan - minun puolestani kukin saa uskoa vaikka betoniporsaaseen, mutta kokonaisen albumin mittaan venytetty uskontunnustus menee kaltaiselleni pakanalle jo väsyttävän puolelle.

15.05.2008, Mape Ollila
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Jesus Metal Explosion
Jesus Metal Explosion
[ CD ]
Pääkallonpaikka
Pääkallonpaikka
[ CD ]
Piikki lihassa
Piikki lihassa
[ CD ]
http://www.hbmusic.net http://www.myspace.com/hbmetal Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Lukukertoja : 6210
Palaa »