Kansitaide Mystic Prophecy
Satanic Curses
CD
[ Massacre Records ]

( )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Back From The Dark
02. Sacrifice Me
03. Dark Forces
04. Satanic Forces
05. Evil Of Destruction
06. Demons Blood
07. Damnation
08. Rock The Night
09. We Will Survive
10. Grave Of A Thousand Lies
11. Paranoid
12. We Fly
Mystic Prophecy jatkaa horjumatta valitsemallaan tiellä. Tämä on vissiin viides pitkäsoitto ja se vastaa muistikuvaa jostakin yhtyeen aiemmasta yritelmästä, jonka olen kuullut, mutta joka ei toden totta ole liiemmin soittimessani viihtynyt. Kyse on yrmystä powerista, jossa ei nyansseilla juhlita. Satanic Curses on yksitoikkoinen paketti toisiaan muistuttavia kappaleita. Ne ovat joko nopeita tai vieläkin nopeampia. Huippunopeuteen bändi ei yllä, halua tai pysty. Kappaleiden toisistaan erottaminen onnistuu sanoituksista jotenkuten, sillä solisti lausuu suhteellisen selkeästi. Muuten ei laulajassa ole kehumista. Ääni on ilmeisesti huutamisesta käheä, eikä se ole kovin monipuolinenkaan. Eikä edes kovin rankka, toisin kuin siellä täällä kuuluvat taustalaulut, joihin on saatu hieman potkuakin ärjymiseen.

Kitaristi heittää muutaman hyvän soolon ja parit hyvänkuuloiset kuviot, mutta muuten ei soittoakaan voi suuremmin kehua, vaikka eivät nämä biisit mitään ihmeitä vaadi, suoraa paahtoa ne pitkälti ovat, eikä varsinkaan rumpalin ole kovinkaan montaa komppia tarvinnut opetella. Lainakappaleena on mukana iki-ihana Paranoid. Version tunnistaa lähinnä sanoista, mutta ei sovitus tälle hieman liikaa soittoa saaneelle klassikolle mitään uusia ulottuvuuksia tarjoa, eli ilmankin olisi hyvin pärjätty.

Kun vielä kunnon saksalaisella aksentilla toteutettu tiedotus, että kuuntelen promolevyä, joka on Massacre Recordsin omaisuutta, kuuluu joka kappaleen aikana pari kertaa, on pistesaalis tällä kertaa nolla.

04.11.2007, Ismo Karo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Monuments Uncovered
Monuments Uncovered
[ CD ]
Fireangel
Fireangel
[ CD ]
Savage Souls
Savage Souls
[ CD ]
Never-Ending
Never-Ending
[ CD ]
Regressus
Regressus
[ CD ]
http://www.mysticprophecy.com Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 2678
Palaa »