Kansitaide Devil Wears Prada, The
Dear Love: A Beautiful Discord
CD
[ Golf Recods ]

( 1 )
Osta CDON:ista
01. The Ascent
02. Gauntlet Of Solitude
03. Dogs Can Grow Beards All Over
04. And The Sentence Trails Off…
05. Rosemary Had An Accident
06. Redemption
07. Swords, Dragons & Diet Coke
08. Who Speaks Spanish, Colon Quesadilla
09. Texas Is South
10. Modeify The Pronunciation
11. Salvation
Metalcore. En kertakaikkiaan ymmärrä, miten näitä bändejä voi tulla näin paljon. Jokainen on täsmäkopio toisistaan, samankuuloisella laululla, tiedättehän, fifi-räksytystä ja poikamaisen jollottavia puhtaita lauluja.

The Devil Wears Prada on päättänyt erottua massasta liimaamalla syntikkaa breakdown-nytkyjensä päälle. Hyvinä hetkinä ne kuulostavat melkein Mushroomheadin vastaavilta, huonoina ne ovat läpitunkevan kamalia, siis ihan hirveitä. Pimputukset joissain kappaleissa aiheuttavat suoranaista pahoinvointia, kun joutuu hyväksymään sen tosiasian, että tämä on vakavissaan tehtyä. Yrittäkääpä kuunnella And The Sentence Trails Off… ja väittää pokerinaamalla, että biisi on hyvä. Ehkä paskinta mitä olen kuullut vuosiin.

Miksi, oi miksi joku vielä signaa näitä? Eivätkö nämä muka riitä? Eihän näistä edes voi enää saada rahaa lafkalle, kun ylitarjonta kukoistaa. Tuolla jossain on oikeasti todella paljon hyviä, lahjakkaita ja innokkaita yhtyeitä, jotka eivät saa levydiiliä sitten millään. Oikeudentajuni ei kestä tätä. Niinpä pyrin edesauttamaan mahdollisimman paljon sitä, ettei kukaan ostaisi tätä Dear Love: A Beautiful Discordia.

Testasin vielä myöhemmin, johtuiko TDWP:n huonous korviini vain pahasta päivästäni, mutta toisella kuuntelulla levy kuulosti vielä huonommalta. Levy ärsyttää raivarin partaalle puhtaalla surkeudellaan. Harvoin tulee kiroiltua ääneen levyä kuunnellessa ja arviota kirjoittaessa, mutta olen sanonut v-sanan varmaan kymmenen kertaa viimeisen kolmen vartin aikana.

Olisin antanut kolmosen, mutta vähennän typerän kliseisestä "enkelipatsas pääkallojen päällä" -kansikuvasta kaksi pistettä. Onko sillä edes väliä onko arvosana yksi vai kolme? Roskaa se kuitenkin on, välttäkää kuin ruttoa.

17.04.2007, Tuomas Valtanen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Dead Throne
Dead Throne
[ CD ]
Plagues
Plagues
[ CD ]
http://www.thedevilwearspradaband.com Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Lukukertoja : 4712
Palaa »