Kansitaide Grudge's Claw
Vision Weaver
CDS
[ Tunerail Records ]

( 7½ )
01. Vision Weaver
02. Grudge's Claw
03. Time Machine
04. Vision Weaver (Radio edit)
"Wanna be a rockstar?" -skaban voitto ei välttämättä ole aivan katu-uskottavin meriitti uuden bändin promotoimiseksi, mutta kilpailu takasi mahdollisuuden Sami "Texas" Ilvosen Grudge's Claw'n ensimmäisen sinkun julkaisemiseksi. Texas Ilvoselle ja Toni Näykille syntyi idea yhdistää 80 -luvun heavyn parhaat puolet päivitettynä nykypäivään jo vuosituhannen alussa, mutta vasta nyt oli oikea hetki idean edistämiseen.

Debyyttisinkku koostuu kolmesta biisistä ja erillisestä nimikkobiisin radioeditistä. Orkesterin jo saatteessa mainostamat nykypäivään päivitetyt kasarivaikutteet nostavat päätään jo ensimmäisien sointujen aikana. Orkesterin selvät vaikutteet etenkin Judas Priestin suuntaan on selvästi havaittavissa. Sinkun jokainen biisi on itsessään jo hittikamaa, sillä tuotoksen materiaalin tarttuvuuskertoimet on nostettu huippulukemiin. Tuotoksen pienoinen puute on vähäinen kuuntelukestämyys, sillä viimeistään kymmenennellä kuuntelukerralla materiaali alkaa kuulostamaan aika selvältä pässinlihalta.

Vokalistina Sami "Texas" Ilvonen on perin monipuolinen ja osaa kunnialla muuntautua biisien tunnelmien mukaisesti. Sinkusta on hankala sanoa mitään kovin negatiivista, sillä tuotos edustaa sitä tarttuvinta ja ajattominta musisointia, jota 80 -luvulla heavykentällä tehtiin. Vaikutteistaan huolimatta Grudge's Claw'n musisoinnissa pahimmat kasarikliseet loistavat poissaolollaan.

22.05.2006, Olli Rinnekangas
http://www.grudgesclaw.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2876
Palaa »