Kansitaide Scourger, The
Hatehead
CDS
[ Stay Heavy Records ]

( 8½ )
01. Hatehead
02. Vicious Circle

Kesto 7:48
Deathmetallin ja thrashin välimaastossa raivoava ex-Gandalf -soittajista koostuva The Scourger kiilasi itsensä heinäkuussa suoraan Suomen virallisen sinkkulistan kärkeen. Lokakuussa ilmestyvältä Blind Date With Violence –albumilta Hatehead on ensimmäinen sinkkulohkaisu joka pitää sisällään nimibiisinsä ohella ennenjulkaisemattoman menopalan Vicious Circle.

The Scourger paiskoo modernisoitua deathrashiään varmaan ja vihaiseen tyyliin, tasokas To The Slayground -debyytti-ep herätti jo mielenkiintoa tulevaa kokopitkää kohtaan, mutta käsillä oleva sinkku tekee viimeisten kuukausien odottelun lähes sietämättömäksi. Tuotoksen kummatkin biisit ovat tasoiltaan erinomaisia, soitannossa kuuluu tuttuja kumarruksia death ja thrash -bändejä kohtaan, mutta bändi onnistuu yhdistelemään vaikutteet toisiinsa tarvittavan omaperäisesti. Bändin soitannosta erinomaista tekee tinkimätön asenne ja riffitaju. Biiseistä löytyy tarvittava määrä tarttuvuutta, mutta materiaali ei todellakaan ole mitään kertakäyttökamaa, sillä koukkuja materiaalista löytyy, vaikkei turhaan kikkailuun sorrutakaan.

Tuotoksen äänimaisema on kohdallaan, rosoiseen kokonaissoundiin luotetaan ja hyvä niin, sillä liiaksi käytetty studioviila olisi taatusti hionut särmää pois bändin edesottamuksista. The Scourger:illa pyyhkii nyt todella hyvin, bändistä on saanut lukea poikkeuksetta ylistäviä keikka-arvosteluja ja Hatehead -sinkku nostatti odotukset katonrajaan tulevaa kokopitkää ajatellen, erinomaista työtä pojat!

04.08.2005, Olli Rinnekangas
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Dark Invitation To Armageddon
Dark Invitation To Armageddon
[ CD ]
Never Bury the Hatchet
Never Bury the Hatchet
[ CDS ]
Blind Date With Violence
Blind Date With Violence
[ CD ]
To The Slayground
To The Slayground
[ MCD ]
http://www.thescourger.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 5244
Palaa »