Kansitaide Papa Roach
Getting Away With Murder
CDS
[ Geffen ]

( 7 )
01. Getting Away With Murder Jo yli kymmenen vuotta tahkonnut Papa Roach osui kultasuoneen neljä vuotta sitten julkaistulla Infestillä ja hetkessä heistä oli tullut yksi modernin jenkkirockin suurista nimistä. Parin vuoden takainen lovehatetragedy floppasi, mutta ahkera kiertäminen onnistui pitämään bändin pinnalla.

Getting Away With Murder on sekä Vin Dieselin tähdittämän The Chronicles of Riddick –leffan soundtrackilla että Papa Roachin tulevan levyn nimibiisi. Laulaja Jacoby Shaddix kommentoi biisin kertovan joko tämänhetkisestä tilanteesta Lähi-Idästä tai pelkästään ystävien selkäänpuukottamisesta. Musiikillisesti biisi edustaa enemmän lovehatetragedy:llä omaksuttua rockimpaa linjaa. Ensimmäisenä biisissä pistää korviin Jacobyn ääni, koska se on selvästi kehittynyt aimo harppauksen edellisestä levystä. Myös tarttuva kertosäe jää mieleen soimaan ja selvästi synkästä aiheesta huolimatta tunnelma on enemmän positiivisen puolella.

Tällä hetkellä bändi rundaa Jenkeissä pieniä klubeja hakien tuntumaa taas pienen yleisön edessä esiintymisestä ja energiasta jota pieni tila sisällään pitää. Itse en juuri tulevalta levyltä mitään odottanut, mutta ainakin tämän biisin perusteella levyltä sopii odottaa energistä, tarttuvaa ja kaikin puolin toimivaa rockia.

26.07.2004, Kari Sarlin
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Crooked Teeth
Crooked Teeth
[ CD ]
Metamorphosis
Metamorphosis
[ CD ]
The Paramour Sessions
The Paramour Sessions
[ CD ]
...To Be Loved
...To Be Loved
[ CDS ]
Getting Away With Murder
Getting Away With Murder
[ CD ]
http://www.paparoach.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2874
Palaa »