Kansitaide Chained to the Bottom of the Ocean
Decay and Other Hopes Against Progress
Digital
[ Howling Frequency ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Confusion Hath Fuck His Masterpiece
02. The Mutes Have Begun to Speak
03. Four Cubits and a Span
04. The Dead Who Climb Up to the Sky
05. Hollow Feeds the Emptying Death
06. Escape! Harmony is Disclosure

Chained to the Bottom of the Oceanin Decay and Other Hopes Against Progress on levyn nimeksi varsin mahtipontinen. Nimikin antaa bändistä varsin mielenkiintoisen ensivaikutelman. Ja levyn avaava Confusion Hath Fuck His Masterpiece jatkaa samaa vaikutelmaa nimellään. No, se ensivaikutelmasta sitten. Kun bändin rosoinen sludgen- ja doominsekainen myllytys alkaa, ei mietitä enää sanahirviöitä vaan kaiuttimista tulvivaa, simppeleillä riffeillä väkevän tunnelmallisesti etenevää laahausta josta paikka paikoin tulee vahvasti mieleen Celtic Frost.

Täyspitkän alkupuolisko onkin mukavaa kuunneltavaa. Laulajan säröinen, aika blackmetallinen rääkyminen tuo musiikkiin hyvän lisän. Valitettavasti loppua kohden levyn biisien taso laskee ja tulee huomanneeksi, että levyn kaikki kuusi pitkähköä biisiä ovat varsin samankaltaisia. Ainoa poikkeus on Hollow Feeds the Empty Death, jossa vedetään huomattavasti doomahtavimmissa, melodisemmissa sävelkuluissa.

Osaltaan kokonaisuuden hajanaisuuteen vaikuttaa varmasti bändin lyhyt ikä. Jos jo yhtyeen perustamisvuonna ilmestyy ensimmäinen kokopitkä, on arvattavaa, etteivät kaikki palaset vielä ole loksahtaneet kohdilleen niin hyvin kuin joskus tulevaisuudessa voisi olla. 

Muutamista puutteistaan huolimatta ...Other Hopes Against Progress on vahvaa suorittamista, ja se varmasti kolahtaa niille sludgen kuuntelijoille, jotka eivät musiikista etsi turhanpäiväisillä nyansseilla pelaamista. Ne sellaiset vaivahteikkaat hetket ovat tällä levyllä vähissä, ellei kitaroiden feedbackiä tällaiseksi haluta laskea.11.01.2018, Tuomio Harju
https://chainedtothebottomoftheocean.bandcamp.com/album/decay-and-other-hopes-against-progress http://www.facebook.com/ChainedtotheBottomoftheOcean/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Osta EMP:ltä Lukukertoja : 546
Palaa »