Kansitaide Hellish God
The Evil Emanations
CD
[ Everlasting Spew Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Kelim Shattering Illumination
02. Qlipoth
03. Anti-Cosmic Decree
04. The Hindering Ones
05. Tagimron Is Summoned
06. Burning the Infidel
07. Choronzonic Hellfire
08. Agitator Shall Be Triumphant!
09. I Am Belial
10. Marching with the Accuser

Sivuprojektiluonteinen Hellish God edustaa italialaista näkemystä ysärikuolosta. Nopeatempoinen, ärhäkkä ja varsin tasaisesti death metaliaan tykittelevä Hellish God ei varsinaisesti tuo mukanaan mitään uutta, vaan nojaa vanhoihin, hyväksi havaittuihin perinteisiin.

The Evil Emanations on nopeatempoista pieksentää. Tempoa ei juuri hidastella ja tällä saralla levy onkin eräänlainen Speed-elokuvan death metal -versio. Toisaalta missään vaiheessa tahti ei äidy miksikään äärinopeaksi, saati -tekniseksi mäiskeeksi, vaan homma pidetään uskollisena 90-luvun jämäkälle kuolonraastolle.

Biisit eivät ole niinkään mieleenpainuvia ja tunnelmaa voisi kuvailla yksioikoisen tyypilliseksi murean deathmetalin suhteen. Örinät edustavat hyvää peruslaatua, eikä soundipuoltakaan pääse soimaamaan. Tämä on sekä levyn onni että onnettomuus. The Evil Emanations ei nimittäin millään saralla loista edukseen jos nyt sitten jättääkin suoranaisen tylsänpulskeuden muille bändeille.

Vaikea tästä on olla erityisen täpinöissään, mutta ei käy kiistäminen etteikö Hellish God olisi kuuntelunsa ansainnut. Perushyvää kauraa peruslaatuisen deathin kuulijoille.07.01.2018, Serpent
https://hellishgod.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/HellishGod666/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 527
Palaa »