Kansitaide Asking Alexandria
Asking Alexandria
CD
[ Sumerian Records ]

( 8- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Alone In A Room
02. Into The Fire
03. Hopelessly Hopeful
04. Where Did It Go?
05. Rise Up
06. When The Lights Come On
07. Under Denver
08. Vultures
09. Eve
10. I Am One
11. Empire (feat. Bingx)
12. Room 138

Asking Alexandria iski yhdeksän vuotta sitten kerralla kiinni maineeseen ja mammonaan Stand Up And Scream -debyytillään. Reckless And Relentless (2011) jatkoi nousukiitoa entisestään, ja pian viinaa ja muita päihteitä menikin siihen malliin, että on pienimuotoinen ihme, kuinka viisikko on yhä elävien kirjoissa. Laulaja Danny Worsnopista jokuseen kertaan tehdyt ennen ja jälkeen -kuvasarjatkin sen kertovat, että kouluterveydenhoitajan ohjenuorat taisivat tulla sivuutetuksi.

Asking Alexandria on jengin ensimmäinen levytys Danny Worsnopin kanssa sitten vuoden 2013 From Death To Destinyn. Worsnop viihtyi paremmin muiden projektien parissa, ja eiköhän ainakin hänen ja kepittäjä Ben Brucen välille mahtunut erimielisyyksiä – Worsnopin ego kun ei ole niitä pienimpiä.

Uutta levyä kuunnellessa tulee olo, että bändi on aloittamassa puhtaalta pöydältä. Pesäeroa etenkin varhaiseen Asking Alexandriaan on melodioiden ja Worsnopin tulkinnan osalta sen verran, ettei olisi ihme, vaikkeivat kaikki sitä enää samaksi bändiksi tunnistaisikaan. Viidenteen levyyn tultaessa alkuaikojen tunnusomaiset elektroniset lisät on jätetty pois. Ei toki kokonaan, mutta ei tätä levyä enää electrocoreen voi laskea. Aikuistuneet, perheenpäiksikin tulleet brittijätkät ovat kyhänneet levyn, joka jatkaa From Death To Destinyn viitoittamalla polulla, mutta karkaa melodisuudellaan sivupoluille. Eikä se haittaa yhtään.

Vaikka Worsnop on ehtinyt jo tähänastisessa elämässään vetää viinaa kuin pesusieni, siinä samalla joko puolivahingossa tai lisätreenin ansiosta kaverin lauluääni on nykyään huomattavasti miellyttävämpi, aavistuksen raspisempi ja hallitumpi. Eipä hän olekaan ennen tätä tulkinnut mitään rallia niin makeasti kuin Where Did It Gota. Yksikään aikaisempi Asking Alexandria -kiekko ei myöskään ole kauttaaltaan ollut näin linjakas ja sisältänyt näin monta hyvää rallia.05.01.2018, Samuli Keskitalo
https://www.askingalexandria.com/ https://www.facebook.com/askingalexandria/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1367
Palaa »