Kansitaide Electric Eye
From The Poisonous Tree
CD
[ Jansen ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Sometimes You Got To Jump To Lift Your Feet
02. Invisible Prison
03. Rock på Norska
04. Endless Summer
05. Turn Around, Face The Sun
06. Serenity
07. The Diamond Sutra
08. Meditasjonen

Tekeekö mieli avaruusrockia? Mikäli vastauksesi on kyllä, norjalainen Electric Eye on sinua varten. Tekeekö mielesi kuunnella avaruusrockia, jossa on aimo annos psykedeelisyyttä? Mikäli vastauksesi on vieläkin kyllä, Electric Eyen uusin pitkäsoitto, From The Poisonous Tree, on todellakin sinua varten. Levyyn uppotuessa on syytä varmistaa, että turvavyö on lukittu.

Turvavyötä ei kuitenkaan tarvitse kiinnittää siski, että levyn materiaali olisi millään tapaa mutkikasta tai päätä huimaavan nopeaa. Biisimateriaali on keskitempoista, rokkaavaa irrottelua, jossa pehmeän pyöreästi soundaavat kitarat ja hammond-urut ovat etusijalla. Lauluakin löytyy parinkin jätkän edestä, vaikka ne jäävätkin toissijaisiksi, pikemminkin pakollisiksi pahaksi levyn kokonaisuudessa. Eivät laulupätkät millään lailla huonoja ole – kunhan vain jäävät muiden elementtien varjoihin olemattomuudellaan.

Levyllä soundaa kaikki muukin pehmeästi kuin vain lempeästi tiluttavat kitarat ja hammondit. Koko levyn äänimaailma on saatu kauttaaltaan varsin tukevaksi. Äänimaailman hyviin puoliin kuuluu sekin, että tarvittaessa soundit toimivat aikakoneena muutaman vuosikymmenen taa, hammond-urkujen kultaisiin aikoihin.

Toiset kehuvat Electric Eyetä jopa Norjan kovimmaksi rockryhmäksi. Itse en aivan noin rajusti bändiä hehkuttaisi, vaikka mielenkiintoisemmin se tonttinsa hoitaa kuin vaikkapa virkaveljet Suomesta, Teksti-TV 666.03.01.2018, Samuli Keskitalo
https://electriceye.no/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 604
Palaa »