Kansitaide IAMSIN
Kings & Queens
CD
[ Inverse Records ]

( 7- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Kings & Queens
02. Sin City
03. What Dwells Within
04. Notorious
05. Numb
06. Don’t Wake Me Up
07. Colours
08. My Pride
09. One By One
10. Raven Blood
11. Sleepless
12. Dismantle The Throne

IAMSIN ponnistaa länsirannikolta, Pietarsaaresta, noin 35 kilometriä Kokkolasta etelään. Koska olen syntyjään kokkolalainen, ovat pietarsaarelaisista iät ja ajat veistellyt vitsit ja pilat (jeppisvitsit) tulleet erittäin tutuiksi. IAMSIN ei kuitenkaan veistele vitsejä, vaikka sen nimi hieman pöhkö onkin.

Kings & Queens on jengin debyyttiplatta. Homman nimi tällä rapiat 47 minuuttia kellottavalla levyllä on metalcoren ja hardcoren sekoitus. Levy ei naulaa uusia teesejä metalcoremusiikkiin, eikä 12 biisin kokonaisuus pidä otteessaan koko mittaansa. Sehän ei kuitenkaan tarkoita, etteikö biisien joukosta löytyisi jokunen mallikelpoinen rykäisy tyyliin Kings & Queens, Sin City ja One By One, joiden käsikassarana on käytetty useampaakin brittiläistä ja amerikkalaista coreilijaa, unohtamatta hyvin ohutta Lamb Of God -säväystä. Harmi kuitenkin, ettei näiden biisien lisäksi levyltä erotu muuta maata mullistavaa.

Suoranaisia puutteita tai vikoja levyltä on kuitenkin hankala hakea. Mikään biisi ei saa näkemään punaista, pumpun jokainen taho tuntuu klaaraavan instrumenttinsa erittäinkin hyvin ja Petter Löf yskii ja rääkyy kurkustaan todella isoa karvapalloa. Ongelmaksi muodostuu vain biisien koukuttomuus Coloursissa, Raven Bloodissa, What Dwells Withinissä sun muissa.

Edellä hyviksi toteamistani ralleista olisi saanut kasaan liki täydellisyyttä hipovan minijulkaisun, siitä ei pääse mihinkään. Täyspitkän arvosana on kuitenkin eittämättä alempi.01.01.2018, Samuli Keskitalo
https://www.facebook.com/Iamsin1234/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 570
Palaa »