Kansitaide Resistance
Metal Machine
CD
[ No Remorse Records ]

( 5 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. The Metal Machine
02. Hail to the Horns
03. Rise and Defend
04. Some Gave All
05. Time Machine
06. Dirty Side Down
07. Heroes
08. Blackout (Scorpions cover)

Jenkkiläisiä Resistance-yhtyeitä mahtuu maailmaan useampikin, mutta juuri tällä losangelesilaisella tapauksella juuret ulottuvat peräti kolmenkymmenen vuoden taakse. Ensimmäiset vuodet toki kulkivat muilla nimillä (kertoman mukaan Caustic Visage ja Anarchy Divine), joten ihan rehellisyyden nimissä ei tämä kyseinen Resistance ole noin kauaa paukuttanut.

Yhtyeen ensimmäiset tuotokset tällä nimellä tunnetaankin vuosituhannen alkupuolelta, mutta ne eivät ole juuri suitsutusta osakseen saaneet. Enkä ihmettele: kolmoslevy Metal Machine ei ole järin kaunista tai upeaa kuultavaa sekään.

Puolituntinen tekele on jenkkiheviä sen tavanomaisimmassa muodossa ja hyvin keskinkertaisella toteutuksella. Paljon kertoo levystä jo sekin, että jokainen biisi tuntuu olevan tismalleen samasta puusta veistetty. Riffit, kompit ja ylipäätään kaikki muukin tuntuu olevan kuin saman biisin vain hieman varioitua versiota. Eihän tässä vikaa olisi jos se yksi biisi olisi supertiukka ja muut sen eri versoja. Vaan ei. Levy alkaa jokseenkin yhtä tylsästi kuin mihin se loppuukin, tosin päätösbiisi on sentään Scorpionsia.

Jos jotain hyvää, niin soundit ovat suhteellisen mureat. Lisäksi laulusolisti Robbie Hettin jokseenkin blackielawlessmainen ärjyntä on lopulta ihan mukavaa kuultavaa. Äänessä voisi toki olla enemmän väriä ja varianssia, mutta jos lusikalla on annettu, ei kauhalla voi vaatia.

Metal Machine on loistava esimerkki keskinkertaisesta levystä, joka ei oikeastaan hetkauta suuntaan jos toiseen. Eihän näin mitäänsanomattomasta levystä oikein suuttuakaan voi.30.12.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Lords of Torment
Lords of Torment
[ CD ]
Two Sides of A Modern World
Two Sides of A Modern World
[ CD ]
Patents of control
Patents of control
[ CD ]
Lies In Black
Lies In Black
[ CD ]
https://resistanceusa.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/resistanceusaofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 713
Palaa »