Kansitaide Lady Beast
Vicious Breed
CD
[ Cruz Del Sur Music ]

( 5 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Seal the Hex
02. The Way
03. Lone Hunter
04. Always With Me
05. Get Out
06. Every Giant Shall Fall
07. Sky Graves
08. Vicious Breed

Luupäinen käppähevi ei luultavasti koskaan kuole, eikä ainakaan niin kauan, kun sen kohtalo on Lady Beastin kaltaisten tapausten käsissä. Eikä siinä mitään vikaa ole: kyllähän maailmaan keskinkertaista perusheviä aina mahtuu.

Atlantin tuolla puolen NWOBHM-henkeä ylväästi kantava yhtye on edennyt kolmanteen levyynsä. Riffittely on paikoin vimmaista, toisinaan rauhallisempaa, mutta yhtä kaikki aina lajityyppiin mukisematta mahtuvaa. Rajoja ei kaadeta, tai tarkemmin sanoen aitoihin ei edes nojata. Perinteet ovat vahvasti kunniassa.

Biisimateriaali ei herätä suurta innostusta. Kipaleet soljuvat läpi ongelmitta ja siellä täällä soi tyyliin sopiva kitarasoolo. Kailottava naislaulu on täynnä energiaa, mutta erityisen kauniiksi, komeaksi tai upeaksi sitä ei voi sanoa. Ajaa se kuitenkin asiansa paremman puutteessa.

Soundipuoli jatkaa samaa linjaa. Ei levyä haukkumaankaan pääse, mutta syyt kehuihin ovat myös harvassa. Vicious Breed on vallan oivaa pizzeriaheviä, mutta ei sen takia itseään keikalle kannata kuljettaa.28.12.2017, Serpent
https://ladybeastofficial.com/ https://www.facebook.com/pages/Lady-Beast-Heavy-Metal/179141995430791 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Osta EMP:ltä Lukukertoja : 844
Palaa »